ارسال به دوستان

آشنایی با کتابخانه

پیام آغازین:
با اهداء سلام و بهروزی
ورود اساتید ، دانشجویان و پژوهشگران گرامی را به پورتال کتابخانه مرکزی دانشکده علوم پزشکی ساوه خیر مقدم عرض مینماییم .
با توجه به نیاز فعالیت های علمی ، پژوهشی و آموزشی به کتابخانه ،که محل نگهداری منابع مختلف اطلاعات می باشد ، کتابخانه مرکزی با هدف ارتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات اطلاع رسانی جهت استفاده اعضای هیات علمی ، دانشجویان و پژوهشگران تشکیل گردیده است . لذا ما مصمم و مفتخریم در راستای رسالت آموزشی و پژوهشی این دانشکده با به کارگیری تمامی منابع و امکانات از طریق ارائه خدمات اطلاع رسانی سریع ، به روز و کارآمد قدمی موثر در جهت رفع نیازهای اطلاعاتی کاربران گرامی برداریم . امیدواریم تلاشهای ما گامی مهم در تحول آموزش عالی سلامت واز مقدمات و ملزومات پیشرفت این دانشکده به خصوص حوزه معاونت آموزش و تحقیقات باشد.

تاریخچه:

تاریخچه
همزمان با تاسیس دانشکده پرستاری ساوه در سال 1378، اولین کتابخانه این دانشکده نیز در مجاورت کلاسهای درس شروع به کار نمود . با توجه به اینکه  در آن زمان این دانشکده به عنوان یکی از واحدهای دانشکده ای دانشگاه علوم پزشکی اراک محسوب می شد ، لذا کلیه منابع ( کتب ، مجلات و لوح فشرده ) مورد نیاز این دانشکده نیز توسط  کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اراک تهیه و به این دانشکده ارسال میگردید . از سال 1392 که دانشکده پرستاری ساوه به دانشکده علوم پزشکی ساوه ارتقاء یافت و از نظر مالی مستقل گردید ؛ کتابخانه دانشکده پرستاری نیز به کتابخانه مرکزی دانشکده علوم پزشکی ساوه تغییر نام داد و کلیه منابع مورد نیاز دانشکده بصورت مستقل توسط کتابخانه مرکزی خریداری می شود .
بررسی اجمالی وضعیت موجود در کتابخانه
مجموعه کتابهای فارسی : 7000 جلد
مجموعه کتابهای لاتین : 520جلد
مجموعه مجلات فارسی و انگلیسی  چاپی : 40 عنوان
سیستم امانت : مجموعه کتب کتابخانه به صورت قفسه باز ارائه می شود وامانت کتابها به صورت  رایانه ای وبا استفاده از نرم افزار کتابخانه ای پارس آذرخش می باشد .
رده بندی : رده بندی کتابهای پزشکی بر اساس رده بندی کتابخانه ملی پزشکی امریکا ( NLM)  و کتابهای غیر پزشکی بر اساس رده بندی  کتابخانه کنگره امریکا ( LC ) می باشد .

اهداف اختصاصی:
1- شناخت نيازهاي اطلاعاتي جامعه كتابخانه با توجه به برنامه ها و رشته هاي آموزشي دانشكده در مقاطع مختلف تحصيلي و تهيه امكانات مورد نياز جهت مطالعه، گزينش و انتخاب منابع مناسب ازميان منابع منتشر شده
2- ارتقاء کمی و کیفی منابع کتابخانه اعم از چاپی و الکترونیکی
3- شناسایی نیاز اطلاعاتی کاربران و ارائه خدمات استفاده از منابع چاپی و الکترونیکی
4- گرد آوری کلیه منابع علمی معتبر در زمینه های پزشکی و علوم وابسته و ارائه خدمات اطلاع رسانی
5- ارائه آموزش ها و راهنمايي هاي لازم کاربران  جهت جستجوي اطلاعات و بهره گيري هر چه بهتر از منابع و بازیابی و استفاده از منابع اطلاعاتی

پيوستها:

تصویر امنیتی :