ارسال به دوستان
کد خبر : 251632

برگزاری جلسه تکریم و معارفه معاون آموزش تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه

به گزارش مفدا ساوه جلسه تکریم و معارفه دکتر حمیدرضا برادران معاون سابق و دکتر حمیدرضا کوهستانی معاون جدید آموزش تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه بیان داشت : یکی از رسالت های دانشگاه ها بحث آموزش و پژوهش است و باید از تمام ظرفیت های پژوهشی دانشگاه استفاده گردد .

دکتر نیک روش در ادامه از زحمات دکتر برادران معاون سابق دانشکده تشکر کرد و برای دکتر کوهستانی آرزوی توفیق نمود و عنوان کردند: دکتر کوهستانی تمام تلاش خود را در زمینه ارتقاء سطح آموزش به کار ببرند.

در ادامه این برنامه دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی دانشگاه علوم پزرشکی ایران که به عنوان مهمان در این برنامه حضور داشتند بیان داشت : برای اینکه در عصر کنونی حضور قوی داشته باشید باید تولید علم موثر و کار آمد در همه بخش ها را پیگیری نمایید و در این راستا نگاه جامع داشته باشید.

دکتر برادران معاون سابق آموزش تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده اظهار کرد : ضمن آرزوی توفیق برای سرپرست جدید معاونت آموزش تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ، از اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان خواستارم تا معاون جدید را در راه رسیدن به اهداف والای دانشکده یاری نمایند.

دکتر کوهستانی سرپرست جدید معاونت آموزش تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ضمن تشکر از اعتماد رییس دانشکده بیان داشت : امیدوارم بتوانم با احترام به ارزش ها گام مهمی در ارتقاء توان دانشکده بردارم .

ایشان ضمن تاکید جدی بر اهمیت امورفرهنگی و دانشجویی ، ابراز امیدواری کردند با برنامه ریزی صحیح اقدامات موثری در دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام گیرد

تصویر امنیتی :