وبینار بهره گیری از داده های علم سنجی در توسعه تحقیقات با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند و بوشهر برگزار خواهد شد.

تعداد بازدید:۳۷۷

به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، سی و پنجمین وبینار آموزشی حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، با عنوان بهره گیری از داده های علم سنجی در توسعه تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی، یکشنبه ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ برگزار خواهد شد.
جناب آقای دکتر علی حمیدی، دانشیار کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی و مدیر اطلاع رسانی پزشکی و شبکه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، تدریس این وبینار را برعهده خواهند داشت.
این وبینار با هدف توانمندسازی کارشناسان علم سنجی، کتابداران و کارشناسان پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند و بوشهر برگزار خواهد شد. همچنین از کلیه اساتید و کتابداران، دانشجویان و علاقمندان به این حوزه، از سراسر کشور دعوت می شود در این وبینار رایگان، ثبت نام و شرکت نمایند. برای افرادی که ثبت نام کرده و در وبینار حضور داشته باشند، گواهی معتبر رایگان، صادر خواهد شد.

نظر شما :