سی و پنجمین نمایشگاه بی المللی کتاب

سی و پنجمین نمایشگاه بی المللی کتاب

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 19 تا 29 اردیبهشت برگزار می شود.
تاریخ شروع: 1403/2/19

تاریخ پایان: 1403/2/29

محل برگزاری: نمایشگاه مصلی امام خمینی (ره) تهران

نمایشگاه کتاب تهران به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی ایران، هر ساله در اردیبهشت ماه در شهر تهران برگزار می شود. در سال 1403، این نمایشگاه به صورت حضوری و مجازی از تاریخ 19 تا 29 اردیبهشت 1403 در نمایشگاه مصلی امام خمینی تهران، برگزار خواهد شد. شعار امسال نمایشگاه: ” بخوانیم و بسازیم”

یارانه اعتباری خرید کتاب از سه روز قبل از آغاز نمایشگاه به اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور تخصیص داده می‌شود.

دانشجویان در جریان باشند که سقف یارانه اعتباری خرید کتاب آن‌ها و طلاب، ۷۰۰ هزار تومان است که ۴۲۰ هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب است و ۲۸۰ هزار تومان سهم معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۸۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است؛ از این مقدار معادل ۴۰۰ هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۴۰۰ هزار تومان نیز برعهده معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

کانال کتابخانه مرکزی در پیام‌رسان ایتا: Centlib_Sums

کلید واژه ها: نمایشگاه تومان تومان سهم کتاب خرید کتاب اعتباری خرید کتاب یارانه اعتباری خرید کتاب تهران خرید اعتباری خرید